Спецпрокурор з'ясовує, чи знав Трамп про переговори з росіянами

Спецпрокурор з'ясовує, чи знав Трамп про переговори з росіянами

Укрінформ
Команда спеціального прокурора Роберта Мюллера під час допиту колишнього співголови виборчої кампанії Трампа Сема Кловіса поставила йому ряд запитань про те, чи знав Трамп про масштаби контактів з Росією.

Про це повідомило в суботу американське інформаційне агентство Reuters з посиланням на два джерела, наближених до розслідування.

"Основне запитанням Мюллера полягає в тому, чи знав кандидат Трамп, а потім обраний президент Трамп про взаємодію, що відбувається з Росією, а також про те, хто погоджував та навіть керував цими процесами", - повідомило одне з джерел.

Водночас, уточнюється, що відповіді на це запитання поки немає.

Читайте також: ЦРУ про заяву Трампа: Нічого не змінилося, Росія втручалася у вибори в США

Наприкінці минулого місяця Кловіс уже свідчив перед великим журі в рамках розслідування спецпрокурора Мюллера щодо втручання РФ у президентські вибори. Зараз він погодився співпрацювати з Комітетом з питань розвідки американського Сенату.

Одне з джерел, наближене до розслідування, назвало Кловіса "ще одним доміно" після того, як екс-радник Трампа з питань зовнішньої політики Джордж Пападополус визнав себе винним. У жовтні стало відомо, що саме Кловіс підтримав і ухвалив ініціативу Пападопулоса організувати зустріч з представниками російського уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-