ЦРУ про заяву Трампа: Нічого не змінилося, Росія втручалася у вибори в США

ЦРУ про заяву Трампа: Нічого не змінилося, Росія втручалася у вибори в США

Укрінформ
Попри запевнення президента США Дональда Трампа, що російський президент Володимир Путін переконав його у невтручанні РФ в американські вибори минулого року, директор ЦРУ підтвердив зворотне: Кремль намагався це зробити.

Такий коментар озвучив американському виданню The Hill офіційний представник Центрального розвідувального управління.

"Директор (ЦРУ – ред.) підтримує та завжди підтримував висновки розвідувального співтовариства, оприлюднені в січні 2017 р. під назвою "Оцінка російської діяльності та намірів на останніх виборах у США". Оцінки розвідки щодо втручання Росії у вибори не змінилися", - зауважив представник ЦРУ.

Читайте також: "Російське" розслідування в США: генпрокурора знову викликають у Конгрес

Таким чином, у відомстві відповіли на заяву президента США Дональда Трампа, який після зустрічі з президентом РФ у суботу заявив, що Путін його переконував у невтручанні Росії в американські вибори, і цьому можна вірити.

Тим не менше, від більш докладних коментарів у ЦРУ щодо розмови Трампа і Путіна відмовилися.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп перебуває в тривалому турне країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону. У п'ятницю та суботу, під час Економічного форуму АТЕС у В'єтнамі, він мав контакти з російським президентом, які мали місце попри заяву Білого дому, що офіційної двосторонньої зустрічі глав держав не планується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-