Путін відхрестився від Манафорта: Це не наша справа

Путін відхрестився від Манафорта: Це не наша справа

Укрінформ
Американський політтехнолог Пол Манафорт не має жодного відношення до Росії.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін після саміту Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва у В'єтнамі, повідомляє прес-служба Кремля.

"Що стосується Манафорта, то його також пов'язують з Росією. Єдиний зв'язок з Росією – це те, що він, будучи керівником і, напевно, власником, навіть не знаю, американського піар-агентства, укладав контракти, і теж як бізнесмен, який працює в цій сфері, працював з Україною, в тому числі з колишнім президентом Януковичем. Але яке це відношення має до Росії, я не розумію. Ніякого. Рівним рахунком нічого тут немає, просто порожня балаканина і бажання використовувати будь-яку зачіпку для боротьби з чинним президентом США. Але це, повторюю, не наша справа, нехай вони самі розбираються", – сказав Путін.

Читайте також: Трамп вірить Путіну, що Росія не втручалась у вибори в США

Нагадаємо, з березня по серпень 2016 року Манафорт займався виборчою кампанією президента США Дональда Трампа.

26 липня 2017 року федеральні агенти США провели в будинку Манафорта обшуки в рамках розслідування про втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах.

30 жовтня Манафорту і його діловому партнеру Ріку Гейтсу висунули звинувачення по 12 пунктах і відправили під домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-