Під Москвою скоїв самогубство відомий телеведучий - ЗМІ

Під Москвою скоїв самогубство відомий телеведучий - ЗМІ

Укрінформ
Російський телеведучий Борис Ноткін знайдений мертвим у Підмосков'ї. Він скоїв самогубство.

Про це повідомило "Інтерфаксу" в суботу інформоване джерело.

"Телеведучий Борис Ноткін знайдений в своєму будинку в Одинцовському районі Підмосков'я загиблим у результаті самогубства. Телеведучий тяжко хворів", - зазначається в публікації.

У прес-службі регіонального главку МВС РФ "Інтерфаксу" підтвердили факт виявлення тіла чоловіка 1942 року народження в будинку в Одінцовському районі Підмосков'я, не уточнивши подробиць. У свою чергу, джерело "Інтерфаксу" пояснило, що йдеться про одного з керівників каналу "ТВ Центр" телеведучого Бориса Ноткіна.

Читайте також: Думки про суїцид вже можна "побачити" на МРТ

Представник регіонального управління Слідчого комітету (СКР) Євгенія Кірюшина повідомила, що розпочата дослідча перевірка за фактом виявлення тіла.

Борис Ноткін - радянський і російський телеведучий, член Академії російського телебачення. Один з керівників каналу "ТВ Центр". У 1997 році з утворенням каналу "ТВ Центр" став робити програму "Галерея Бориса Ноткіна". У 1999 році передача змінила назву на "Грані", з вересня 2000 року програма стала називатися "Запрошує Борис Ноткін". Програма виходила до березня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-