Суд не відпустив Манафорта з-під домашнього арешту - CNN

Суд не відпустив Манафорта з-під домашнього арешту - CNN

Укрінформ
Суд у Вашингтоні відмовився звільнити з-під домашнього арешту колишнього керівника президентської кампанії Дональда Трампа - Пола Манафорта та його екс-бізнес-партнера Ріка Гейтса.

Про це повідомляє CNN.

"На слуханні у Вашингтоні суддя Емі Берман Джексон заявила, що не ухвалюватиме рішення щодо (призначення) застави для двох обвинувачених, доки не отримає більше інформації про їхнє фінансове становище", - йдеться у повідомленні.

Після того, як ця інформація буде подана, суддя пропонує, щоб Манафорт та Гейтс залишалися під GPS-моніторингом, однак їм буде дозволено поїхати у свій регіон: для Манафорта це територія Вашингтону, для Гейтса - Річмонд, Вірджинія.

Читайте також: Манафорт пропонував $12 мільйонів "відкупу" від домашнього арешту

Крім того, вона пропонує заборонити їм перебувати поряд з аеропортами та залізничними станціями. Для них також буде введено вечірній комендантський час.

Наступного разу Манафорт та Гейтс мають з'явитися у суді в грудні, щоб обговорити дату судового розгляду.

Суддя Джексон раніше пропонувала 7 травня 2018 року як дату початку судового розгляду.

Як відомо, 30 жовтня екс-главі передвиборчого штабу Трампа Полу Манафорту і його бізнес-партнеру Ріку Гейтсу висунули звинувачення за 12 пунктами, у тому числі у відмиванні грошей і таємній змові. Пізніше їх посадили під домашній арешт.

Фото: Win McNamee/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-