Манафорт оцінив свої статки у $28 мільйонів - ЗМІ

Манафорт оцінив свої статки у $28 мільйонів - ЗМІ

Укрінформ
Колишній глава передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт оцінив свої статки у $28 мільйонів. Однак прокурори спецрадника США Роберта Мюллера вважають, що сумма може бути іншою.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву прокурорів.

"Попри те, що Манафорт надав владі електронний список, в якому перераховані його активи, вартість яких становить приблизно $ 28 млн, уряд ще не підтвердив чисту вартість активів Манафорта", - йдеться в їх заяві.

Прокурори з офісу Мюллера зазначили, що Манафорт повинен представляти всю суму своїх активів у США та за кордоном. Зазначається, що у прокурорів виникли сумніви щодо вартості нерухомості екс-радника Трампа та полісів страхування його життя.

Також у своїй податковій декларації Манафорт перерахував активи в розмірі 6 мільйонів доларів в Україні, які, за його словами, знецінилися, повідомили прокурори.

Раніше повідомлялося, що колишній голова передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт запропонував заставу понад 12 мільйонів доларів у вигляді нерухомості та страховки, аби уникнути продовження домашнього арешту.

Читайте також: Вибори у США: щонайменше 9 помічників Трампа контактували з росіянами

Нагадаємо, у Вашингтоні окружний суд залишив під домашнім арештом колишнього голову виборчого штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта та його бізнес-партнера Ріка Гейтса. Правоохоронні органи США пред'явили йому звинувачення за 12-ма пунктами, такі ж обвинувачення висунули і його діловому партнеру Ріку Гейтсу. Їх звинувачують у змові проти США, змові з метою відмивання грошей, дії як незареєстрованого іноземного агента, а також наданні неправдивих відомостей в рамках Закону про реєстрацію іноземних агентів (FARA) і ненаданні звітів у закордонних банківських рахунків.

Фото: Win McNamee/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-