Емісар Держдепу США відвідає Київ

Емісар Держдепу США відвідає Київ

Укрінформ
Помічник держсекретаря у справах Європи та Євразії Уесс Мітчелл вирушає в Європейське турне, під час якого планує відвідати, зокрема, Україну - для обговорення питань відновлення суверенітету, а також реалізації реформ.

Про це йдеться в офіційному повідомленні зовнішньополітичного відомства США, поширеного в неділю, передає власний кореспондент Укрінформу.

"14-16 листопада помічник державного секретаря Мітчелл зустрінеться з вищим державним керівництвом у Києві, щоб підтвердити прихильність Сполучених Штатів суверенітету й територіальній цілісності України та заохотити до продовження критично важливих реформ", - зазначили в Державному департаменті.

Читайте також: Спецпредставник для України: Чому Штати посилюють вплив

Крім того, Мітчелл проведе зустрічі з представниками бізнесу та громадянського суспільства "щоб обговорити зусилля України з перетворення у процвітаючу, безпечну й демократичну європейську державу".

Загалом, представник Держдепу перебуватиме в європейському турне з 6 по 16 листопада. Він планує відвідати Брюссель, Париж, Лондон, Берлін, Варшаву й Київ, "щоб підкреслити прихильність США Трансатлантичному альянсу й партнерству".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-