У Гданську затримали чотирьох осіб у справі про вбивство українця

У Гданську затримали чотирьох осіб у справі про вбивство українця

Укрінформ
Поліція у польському Гданську затримала чотирьох українців віком від 25-ти до 40 років у справі щодо вбивства у середу ввечері громадянина України. 

Польські правоохоронці не виключають подальших затримань. Про це в коментарі Укрінформу розповіла речник поліції Гданська Каріна Камінська.

“У цій справі триває слідство, яке контролює прокуратура. Від учора поліція затримала чотирьох українців віком від 25-ти до 40 років. Вони затримані у справі, але жодному з них ще не висунуто обвинувачень. Не виключається, що будуть чергові затримання, оскільки поліцейські увесь час працюють над цією справою”,- заявила Камінська.

Вона додала, що усі затримані добре знали жертву - 49-річного громадянина України.

Читайте також: ВССУ переніс розгляд справи прикордонника Колмогорова

За уточненою інформацією, декілька чоловіків у середу приблизно о пів на сьому вечора (за київським часом) спускалися з протиповеневого валу на околицях Гданська і між ними виникла суперечка. Один з чоловіків витягнув ніж і завдав чотири удари в область живота одному з двох своїх супутників, а потім утік. Медики упродовж тривалого часу намагалися реанімувати постраждалого, але зрештою констатувати його смерть. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-