В Instagram теж знайшли

В Instagram теж знайшли "російський слід"

Укрінформ
Близько 20 млн громадян США могли бачити контент, що розміщувався напередодні виборів американського президента в додатку Instagram особами, які діяли в інтересах російської держави.

Про це в середу, 1 листопада, повідомили представники компанії Facebook, якій належить сервіс обміну фотографіями і відеороликами, передає dw.

Юристи Twitter, Google і Facebook другий день дають свідчення в сенатському комітеті у справах розвідки у зв'язку з розслідуванням щодо можливого втручання Москви в американську виборчу кампанію.

Читайте також: Керівників Facebook, Twitter та Google допитають щодо втручання РФ у вибори США

За даними на початок жовтня 2016 року, загальна кількість американців, які могли в Instagram побачити відповідний контент, досягала 16 млн, уточнив віце-президент і юрисконсульт Facebook Колін Стретч. У більшості випадків цей контент являв собою продукт цільового маркетингу.

Читайте також: Маккейн: Втручання Путіна у вибори в США – лише частина його амбіцій

Раніше стало відомо, що, за даними представників соціальної мережі, група російських користувачів опублікувала понад 80 тисяч записів на політичні теми під час і після президентських виборів у США 2016 року. Потенційна група охоплення склала 126 мільйонів чоловік.

Компанія Facebook повідомила також, що тільки в жовтні 2016 року деактивувала майже 6 мільйонів фейкових акаунтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-