Подробиці нападу в Нью-Йорку: шестеро загиблих

Подробиці нападу в Нью-Йорку: шестеро загиблих

Укрінформ
Щонайменше шестеро людей загинули, понад десятеро поранені внаслідок інциденту зі стріляниною, що стався в нижньому Манхеттені Нью-Йорка.

Про це повідомило американське центральне видання The New York Times.

"Шестеро людей загинули після того, як чоловік заїхав вантажним пікапом на ділянку велосипедної доріжки неподалік від набережної річкою Гудзон в нижній частині Манхеттена у другій половині дня", - зазначається в повідомленні,

Після цього він вискочив з автівки з двома пістолетами і був підстрілений офіцерами поліції, зауважили представники місцевої влади.

Нападник, який їхав у орендованому пікапі, встиг зачепити багато людей, проїхавши довгу ділянку по велодоріжці. Повідомляється про щонайменше 11 поранених. Він також зачепив шкільний автобус, але поки неясно, чи постраждав хтось при цьому.

Читайте також: В Америці "Санта-Клаус" розстріляв Гелловінську вечірку

Більша частина Вест-Сайд-шосе перекрита для розслідування. На місце інциденту прибули сотні офіцерів, включаючи відділення саперів. Поліція заявила, що шукає інших підозрюваних.

За словами очевидців, чоловік вів стрілянину з вікна автомобіля перед тим, як врізатися в автобус. За повідомленнями, нападник доставлений до найближчої лікарні в супроводі поліції.

Раніше повідомлялося про стрілянину в центрі Нью-Йорка і поранених мирних громадян.

 Фото: Chang W. Lee/The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-