З РФ змусили виїхати ще одну журналістку

З РФ змусили виїхати ще одну журналістку "Эха Москвы"

Укрінформ
Після тяжкого поранення Тетяни Фельгенгауер і лайок прокремлівського телеведучого Володимира Соловйова з Росії виїхала відома своїми ліберальними поглядами журналістка "Эхо Москвы" Ксенія Ларіна.

Про це повідомив у Твітері головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов.

«Все. Ларіна тимчасово виїхала з країни», - пише Венедиктов.

Він також додав фотографію з підписом «Працюватимеш, Ксюха!», маючи на увазі, що ряд програм «Эхо Москвы» Ларіна тепер буде вести, знаходячись за кордоном, у неназваній поки що країні.

Нагадаємо, 23 жовтня в редакції "Эхо Москвы" з ножем напали на журналістку Тетяну Фельгенгауер і завдали їй важкого поранення горла. Ксенія Ларіна після цього звинуватила прокремлівського пропагандиста Володимира Соловйова в тому, що він спровокував напад своїми образливими висловами про журналістів і представників опозиції. Телеведучий у відповідь в ефірі державної радіостанції "Вести FM" звинуватив журналістку у брехні і назвав її "відвертою сволотою".

Читайте також: У РФ затримали керівника московського штабу Навального і волонтерів - ЗМІ

Раніше на початку жовтня після кількох нападів Росію залишила інша журналістка "Эхо Москвы" Юлія Латиніна. Це сталося після ряду атак на неї - обливання фекаліями, спалення автомобіля, а також уприскування в заміський будинок її сім'ї бойової отруйної речовини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-