США схопили підозрюваного в убивстві посла терориста

США схопили підозрюваного в убивстві посла терориста

Укрінформ
Американські військові провели успішну операцію із захоплення головного підозрюваного в організації нападу на американські дипломатичні установи в Бенгазі в 2012 році Мустафу аль-Імама.

Про це йдеться в заяві президента США Дональда Трампа, оприлюдненій у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Вчора, за моїм наказом, сили Сполучених Штатів захопили Мустафу аль-Імама в Лівії", - наголосив з цього приводу глава Білого дому.

Він висловив вдячність правоохоронним органам, розвідувальним службам та військовим за роботу щодо збору доказів, проведення допитів, спілкування зі свідками та відстеження тих, хто намагався втекти від правосуддя.

Читайте також: Демократи в США хочуть обмежити вплив Трампа на розслідування щодо РФ

"Сполучені Штати продовжать надавати підтримку нашим лівійським партнерам, щоб переконатися, що ІДІЛ та інші терористичні угруповання не використовуватимуть Лівію в якості безпечного притулку для підготовки атак на громадян та інтереси Сполучених Штатів, Лівії та інших країн", - наголошується в заяві.

Нагадаємо, 11 вересня 2012 року в Бенгазі (Лівія) стався напад на американські дипломатичні установи. У результаті четверо американців загинули, в тому числі посол США в Лівії Крістофер Стівенс, а також його колеги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-