Трамп вирішив, що відсутність його зв'язків з РФ доведена

Трамп вирішив, що відсутність його зв'язків з РФ доведена

Укрінформ
Нинішній президент США Дональд Трамп назвав "загальновизнаним" фактом відсутність змови між його президентською кампанією і росіянами, натомість переадресував ці звинувачення своєму політичному опоненту на виборах - Гілларі Клінтон.

Про це він написав у п'ятницю на офіційній твітер-сторінці, повідомляє Укрінформ.

"Тепер, після багатьох місяців ЗАТРАТНОГО розслідування, уже загальновизнано, що НЕ БУЛО змови між Росією і Трампом. Була змова з Гілларі Клінтон!" - зазначив глава Білого дому. 

Поки що залишається незрозумілим, на які факти спирався Дональд Трамп, адже розслідування про втручання Росії у президентські вибори в США досі триває і, за оцінками представників Конгресу, завершиться нескоро.

Читайте також: Зв'язки Трампа з Росією: слідчі США взялися за лобіста Януковича

При цьому не виключається, що президент США мав на увазі ініційоване республіканцями в Конгресі розслідування щодо так званої "уранової угоди" з Росією, укладеної за часів президентства Барака Обами, яке також не оприлюднювало жодних висновків.

Гілларі Клінтон на той час очолювала Державний департамент США і, як стверджують її опоненти, фонд її чоловіка міг отримувати гроші за сприяння вигідним для росіян домовленостям. Сама Клінтон спростовує будь-які звинувачення з цього питання проти неї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-