В Австралії дрон доправляв до в'язниці наркотики

В Австралії дрон доправляв до в'язниці наркотики

Укрінформ
Охорона одного з виправних закладів у штаті Новий Південний Вельс виявила факт переправляння наркотичних засобів на територію в'язниці за допомогою дрона.

Про це повідомляє Australian Associated Press.

«Ми розглянемо можливість запровадження нових заходів безпеки, щоб ще більше обмежити використання безпілотних літальних апаратів та інших повітряних суден поблизу в'язниць», - прокоментував інцидент міністр виправних установ Девід Елліотт. За його словами, безпілотники становлять серйозну загрозу для безпеки охоронців і в'язниць.

Читайте також: У Канаді дрон зіштовхнувся в небі з пасажирським літаком

Представники опозиції звинувачують міністра у непрофесійності та, зокрема, недостатній увазі до вирішення проблеми безпілотних апаратів, оскільки інформацію про безпілотники було отримано від представників громадськості.

Загалом під час проведення серії обшуків з січня по серпень у в'язницях Нового Південного Вельсу було виявлено та конфісковано 148 грамів метамфетаміну, 392 г марихуани, 33 одиниці зброї та 422 шприці. Протягом вересня у 15 тюрмах штату вилучили ще 23 одиниці саморобної зброї, мобільні телефони та сім літрів самогону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-