Проросійському конгресмену в США не дали грошей на поїздку до Ассанжа

Проросійському конгресмену в США не дали грошей на поїздку до Ассанжа

Укрінформ
Керівництво Республіканської партії в Палаті представників США відмовило конгресмену від штату Каліфорнія Дані Рорабахеру у компенсації коштів, які він витратив на поїздку до Джуліана Ассанжа в Лондоні.

При цьому було висловлено занепокоєння у зв'язку з давніми зв'язками законодавця з Кремлем, повідомило в вівторок американське видання The Daily Beast із посиланням на джерело в американському Конгресі.

"Коли конгресмен від Каліфорнії повернувся цього літа з поїздки, щоб побачитися з Ассанжем, який відсиджується в посольстві Еквадору в Лондоні, законодавцю довелося зробити це за власний кошт", - зазначається в матеріалі.

За словами джерела, Рорабахер оформив запит у Комітеті на повернення коштів за цю поїздку, але йому було відмовлено.

У офісі конгресмена підтвердили цю інформацію.

Читайте також: Ассанж відмовився викладати дані про агресію Росії в Україні - FP

Як повідомлялося раніше, конгресмен-республіканець Дана Рорабахер тривалий час у своїх виступах у Конгресі заявляє про необхідність зблизитися у відносинах з Росією попри її агресію в Європі та втручання у внутрішні справи США. Справа дійшла навіть до того, що він отримав попередження від ФБР, у якому Рорабахер розглядався як потенційно завербований російський шпигун. Крім того, свої занепокоєння висловлювали його колеги як в Палаті представників, так і в Сенаті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-