Канада домовляється про вільну торгівлю із Мексикою, Перу, Чилі та Колумбією

Канада домовляється про вільну торгівлю із Мексикою, Перу, Чилі та Колумбією

Укрінформ
Канада розпочала перемовини про запуск вільної торгівлі із країнами-членам Тихоокеанського альянсу, до якого входять Чилі, Мексика, Перу та Колумбія.

Про це йдеться у заяві міністерства міжнародної торгівлі Канади, передає кореспондент Укрінформу.

«Угода про вільну торгівлю із Тихоокеанським альянсом дає у перспективі можливість модернізувати й вдосконалити наші чинні двосторонні угоди із усіма чотирма державами-членами Тихоокеанського альянсу, розширити ключові аспекти цих угод, а також включити до них прогресивні торговельні елементи, такі як: гендер, трудові стандарти, навколишнє середовище і середні та малі підприємства», - зазначили у міністерстві.

У відомстві додали, що перший раунд перемовин між Канадою та Тихоокеанським альянсом із цього питання пройде 23-27 жовтня у колумбійському місті Калі. «Це – стратегічна можливість для Канада просунути свій прогресивний й диверсифікований торговельний порядок денний на ключових ринках, що розвиваються, й надіслати чіткий сигнал світові стосовно важливості вільної торгівлі для пришвидшення економічного зростання і процвітання», - йдеться у заяві.

Читайте також: Міністри G7 обговорили боротьбу із поширенням ідей тероризму через інтернет

У міністерстві міжнародної торгівлі Канади зауважили, що минулого року торгівлю між країнами-членам Тихоокеанського альянсу і Канадою досягла 48 млрд дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-