У поліції Мальти кажуть, що вбита журналістка не отримувала погроз

У поліції Мальти кажуть, що вбита журналістка не отримувала погроз

Укрінформ
Правоохоронні органи Мальти спростували інформацію про те, що вбита журналістка Дафна Каруана Галіція отримувала погрози.

Про це повідомляє The Times of Malta

“Поліція Мальти, відповідаючи на питання журналістів, заявила, що протягом останніх двох тижнів не отримувала повідомлення про погрози на адресу Дафни Каруани Галіції”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні до міста Біднія, біля якого сталося вбивство журналістки, прибули голландські судово-медичні експерти, щоб розпочати розслідування. Пізніше до них приєднаються слідчі з американського ФБР.

Читайте також: На Мальті підірвали авто журналістки, яка писала про панамські офшори

Повідомляється, що місце злочину охоронялося протягом ночі. Над залишками автомобіля і над тілом, що знаходиться за кілька метрів, були встановлені спеціальні захисні намети.

16 жовтня на Мальті підірвали автомобіль журналістки Дафни Каруани Галіції, яка була автором розслідувань корупції в рамках проекту Panama Papers. В результаті вибуху журналістка загинула. Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж пообіцяв винагороду 20 тисяч євро за інформацію, яка допоможе знайти убивць журналістки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-