Трамп хоче від Тіллерсона більше жорсткості

Трамп хоче від Тіллерсона більше жорсткості

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп спростував чергову хвилю інформаційних витоків про можливу відставку держсекретаря Рекса Тіллерсона через їхні начебто напружені стосунки та заявив, що главі Держдепу навпаки потрібно бути більш жорстким.

Про це глава Білого дому сказав у суботу, повідомило видання The Hill.

"Ми маємо дуже хороші стосунки. Ми не погоджуємося по кількох речах, і іноді я хотів би, щоб він (Рекс Тіллерсон – ред.) був трохи більш жорстким, - зауважив Трамп у відповідь на запитання журналістів.

Читайте також: Трамп прокоментував "відставку" Тіллерсона

"Але крім цього у нас дуже хороші стосунки", - додав американський президент.

Як повідомляв Укрінформ, на початку тижня телеканал NBC News розмістив інформацію з посиланням на джерела, що Рекс Тіллерсон був на межі відставки після того, як його відносини з президентом і його близьким оточенням загострились. У повідомленні зазначалося, що віце-президент Майк Пенс відмовив держсекретаря йти з посади.

Після цього, в четвер, Трамп і Тіллерсон виступили зі спростуванням цієї інформації, натомість уже в п'ятницю телеканал CNN зауважив, що принаймні десять джерел в адміністрації підтвердили загострення відносин між держсекретарем і президентом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-