Russia Today може припинити трансляцію в США

Russia Today може припинити трансляцію в США

Укрінформ
Якщо російський пропагандистський телеканал "Russia Today" буде зареєстрований у США як іноземний агент, "за найгіршого сценарію" він змушений буде припинити трансляцію в Америці.

Про це заявила головний редактор каналу Маргарита Симоньян під час одного з телеінтерв'ю в Росії, йдеться в повідомленні англомовної версії RT. 

"Те, що вони (у Вашингтоні – ред.) роблять по відношенню до нас, є рівноцінним намірам вигнати нас із країни. Вони поставили нас у такі умови, в яких ми не можемо працювати", - цитує телеканал слова Симоньян з її інтерв'ю НТВ.

У вересні Міністерство юстиції США попередило компанію, яка надає послуги для каналу RT America, що вона зобов'язана зареєструватися як іноземний агент. Вимога була озвучена на підставі закону про реєстрацію іноземних агентів (FARA), прийнятого в 1938 р. "для боротьби з нацистською діяльністю Німеччини на території США", звертає увагу сам RT.

Читайте також: Гопко сказала, що дозволить убезпечитися від "миротворців" з Росії

"За гіршого розвитку подій ми лишаємо територію США, ми більше там не транслюватимемося", - зазначила Симоньян. Але в цьому разі, за її словами, Росія не залишиться в боргу. У цьому зв'язку вона пригрозила американським телеканалам, представленим у Росії, дзеркальною відповіддю.

Фото: ostankino.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-