Канада протидіятиме пропаганді Кремля - міністр оборони

Канада протидіятиме пропаганді Кремля - міністр оборони

Укрінформ
Масована російська пропаганда проти канадських військових, дислокованих у Латвії, не принесе очікуваного у Москві результату.

Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу висловив міністр оборони Канади Харджит Саджан.

"Ми добре готуємо своїх військових… Вони - професіонали найвищого рівня, і це не дозволить неправдивій інформації, яку поширює Росія, укорінитися", - сказав Саджан.

При цьому він додав, що Канада все ж вживатиме заходів для протидії російській інформаційній війні. "Тим не менше, ми продовжуватимемо протидіяти будь-якій дезінформації, яку росіяни спробують запустити", - зазначив міністр оборони Канади.

Читайте також: Ідею "блакитних шоломів" на Донбасі ще треба обговорити - міністр оборони Канади

Як повідомлялося, під час саміту НАТО у 2016 році Канада погодилася надіслати свої війська разом із технікою до Латвії та очолити багатонаціональний батальйон, який перебуватиме у Прибалтиці з метою стримування можливої російської агресії. По батальйону виділили також США, Німеччина та Велика Британія, які вже розгорнули свої війська в інших прикордонних із Росією державах-членах Північноатлантичного альянсу.

Одразу після прибуття канадців на місце дислокації поблизу Риги місцеві російськомовні ЗМІ поширили цілу серію неправдивих повідомлень про них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-