Землетрус у Мексиці: кількість жертв зросла до 200

Землетрус у Мексиці: кількість жертв зросла до 200

Укрінформ
Жертвами нового руйнівного землетрусу в Мексиці стали понад 200 осіб. Серед загиблих - не менше як 21 учень початкової школи, що обвалилася в результаті підземного поштовху.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"У Мексиці в результаті нового руйнівного землетрусу загинули понад 200 осіб, у тому числі не менш як 21 дитина. Діти загинули, коли в результаті підземного поштовху обвалилася будівля їх початкової школи у Мехіко. Їхні тіла вже витягли з-під руїн триповерхової будівлі. Ще близько 30 дітей і 8 дорослих вважаються зниклими безвісти, загинули четверо дорослих", - повідомив президент Мексики Енріке Пенья Ньєто.

Читайте також: У Мексиці оголосили надзвичайний стан

Як повідомлялося, землетрус магнітудою 7,1 стався в центральній частині Мексики вранці 19 вересня за місцевим часом. Епіцентр землетрусу знаходився між штатами Пуебла і Морелос неподалік від столиці. Тільки в Мехіко обрушилися десятки будівель, рятувальники та волонтери голими руками відкопують жертв з-під завалів.

Нове стихійне лихо сталося рівно в річницю катастрофічного землетрусу 1985 року, в результаті якого в Мехіко загинули понад 10 тисяч осіб.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-