Глава німецьких лівих каже, що критикує Росію, просто ЗМІ про це не пишуть

Глава німецьких лівих каже, що критикує Росію, просто ЗМІ про це не пишуть

Укрінформ
Представники німецької Лівої партії вважають, що досить багато критикують політику Росії, проте мас-медіа висвітлюють їх позицію не дуже активно.

Про це сказала лідер партії, керівник фракції Лівих у бундестагу Сара Вагенкнехт у неділю, відповідаючи на запитання громадян у рамках Дня відкритих дверей уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

"Ми критикуємо порушення прав людини, в тому числі і з боку Росії. Ми також, звичайно, сказали, що анексія Криму несумісна c міжнародним правом... Ми це завжди критикували", - запевнила Вагенкнехт.

Вона також зазначила, що її фракція і партія "дуже чітко" критикувала те, як діє Росія в Сирії, бомбардування Алеппо зокрема. "Але про це не дуже охоче повідомляється в ЗМІ, не дуже добре сприймається. Ось де проблема", - сказала політик. За її словами, вона завжди питає журналістів, чому вони не бажають брати до уваги, як часто вона критикує Росію. "Я роблю це, але роблю не однобічно", - заявила Вагенкнехт.

Читайте також: Шульц пропонує висунути Туреччині ультиматум: Ердоган іншої мови не розуміє

Що стосується Туреччини, яку Ліві постійно критикують за її політику, а уряд ФРН - за м'якість щодо Анкари, то тут є велика відмінність від Росії. Наприклад, з Москвою не ведуться переговори про членство в ЄС, і Німеччина не постачає Росії озброєння, тоді як до Туреччини воно експортується у великих кількостях, зауважила депутат.

Тому тема Туреччини для опозиції є більш важливою темою, заради того, щоб політика Берліна по відношенню до цієї країні змінилася, пояснила Вагенкнехт. Вона вважає "абсолютно абсурдним" проведення досить толерантної політики у цьому питанні і "залежне становище" ФРН, зокрема, через угоду про біженців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-