Катастрофа малайзійського MH370: Австралія вказала нове можливе місце падіння - ЗМІ

Катастрофа малайзійського MH370: Австралія вказала нове можливе місце падіння - ЗМІ

Укрінформ
В Австралії в середу оприлюднили звіти, де вказано нове можливе місце падіння малайзійського літака Boeing 777, що виконував рейс MH370 та зник 8 березня 2014 року.

Про це повідомляє The Guardian. 

"Якість знімків недостатньо добра, щоб бути впевненим у тому, що об'єкти є уламками MH370. Однак інформація, що міститься у звітах, може бути корисна для будь-яких пошуків у майбутньому", – заявив голова австралійського бюро з безпеки на транспорті Грег Гуд.

Як зазначається, співробітники бюро провели аналіз супутникових знімків поверхні Індійського океану та виявили 12 плаваючих, імовірно антропогенних об'єктів, які можуть бути уламками зниклого Boeing 777. У звіті наголошується, що виявлені об'єкти сформували скупчення, а не були розкидані по всій ділянці моря.

Дослідники мають "високу міру впевненості", що уламки, які дрейфували, вказують на місце можливого падіння літака.

Читайте також: Заради справи МН17 Нідерланди узаконять заочне засудження - Зеркаль

Повідомляється, що це місце не було обстежене. Однак у звіті не стверджується, що ці уламки належать Boeing 777 та точно вказують на місце катастрофи лайнера.

Як відомо, пошук малайзійського літака закінчився в січні після того, як глибоководна гідролокаційна розгортка не змогла знайти жодних слідів Boeing 777 з 239 людьми на борту, який зник 8 березня 2014 року. Однак дослідження тривали з метою уточнення ймовірного місця аварії для нових пошуків. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-