Спецпредставник США по Україні зустрінеться з Сурковим в другій половині серпня - ЗМІ

Спецпредставник США по Україні зустрінеться з Сурковим в другій половині серпня - ЗМІ

Укрінформ
Зустріч спецпредставника Держдепартаменту США по Україні Курта Волкера з помічником президента Росії Владиславом Сурковим відбудеться в другій половині серпня.

Про це пише газета "Известия" з посиланням на дипломатичні джерела.

"Зустріч помічника президента Росії Владислава Суркова і спецпредставника Державного департаменту США по Україні Курта Волкера відбудеться в Москві в останні два тижні серпня", - повідомили джерела.

Близький до адміністрації президента РФ співрозмовник газети розповів, що темою зустрічі, яка відбудеться в Москві, будуть Мінські угоди з врегулювання конфлікту на сході України.

Раніше про те, що Волкер і Сурков мають зустрітися в серпні, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров після зустрічі з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном у Манілі. Тіллерсон також підтвердив, що такі переговори заплановані на найближчий час.

Читайте також: Лавров анонсує зустріч Волкера з кремлівським “колегою” Сурковим

Курт Волкер був призначений спецпредставником США по Україні на початку липня. 23 липня він відвідав територію Донецької області, яка знаходиться під контролем української влади, зокрема Авдіївку. Він також назвав безперечним факт присутності Росії у зоні конфлікту. Волкер вважає, що США мають більш активно включитися в процес мирного врегулювання в Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-