Вантажівка з трупами: у США виявили фуру, що незаконно перевозила людей

Вантажівка з трупами: у США виявили фуру, що незаконно перевозила людей

Укрінформ
Щонайменше, восьмеро людей загинули та близько 30 осіб зазнали теплового удару й зневоднення в причепі вантажівки, що була виявлена біля супермаркету в штаті Техас.

Інцидент стався в неділю, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми розглядаємо це як злочин, пов'язаний з торгівлею людьми", - зауважив з цього приводу начальник поліції міста Сан Антоніо Уільям Макманус.

За попередньою інформацією, фура перевозила людей через штат Техас, який має найдовший кордон з Мексикою. Коли вантажівка зупинилася біля супермаркету Walmart в місті Сан-Антоніо, один із людей в причепі попросив у співробітника магазину води. Той приніс попити, але повідомив про це в поліцію, висловивши занепокоєння щодо стану здоров'я людей у причепі. 

Коли правоохоронці прибули на місце, вони виявили вісім мертвих людей і 17 осіб у критичному та 13 – у важкому стані. У поліції охарактеризували це як інцидент з масовими жертвами. 

Читайте також: США, Мексика та Канада узгодили розклад перемовин щодо вільної торгівлі

Як виявилося згодом, кондиціонер в причепі не працював, а температура на вулиці сягала 38 градусів за Цельсієм. Серед госпіталізованих – двоє підлітків 15 років.Водій вантажівки заарештований, слідство триває. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-