У Німеччині почалися слухання щодо

У Німеччині почалися слухання щодо "Північного потоку-2"

Укрінформ
У німецькому Штральзунді у понеділок, 17 липня, почалися слухання щодо проекту газопроводу "Північний потік-2", які стануть ще однією частиною отримання дозвільного посвідчення на його будівництво.

Як повідомляє газета Ostsee-Zeitung, на адресу Гірничого управління в Штральзунді і Федерального відомства морського судноплавства і гідрографії надійшло понад 200 заяв.

"П'ятиденні слухання, які проходять за закритими дверима, дозволять галузевим відомствам, громадським об'єднанням і зацікавленим громадянам привести свої аргументи", - зазначає видання.

Читайте також:" Північний потік-2: європейці повинні взяти відповідальність за наслідки - нардеп

Всесвітній фонд дикої природи (WWF) виступає проти видачі дозволу на будівництво. За даними екологів, під час будівництва тільки у виключній економічній зоні Німеччини буде виділено 239 тонн фосфору.

Захисники природи також вимагають поліпшення компенсацій за планований збиток навколишньому середовищу. Свою незгоду з будівництвом газопроводу раніше висловили і фермери з острова Рюген.

Нагадаємо: почати будівництво другої черги газопроводу "Північний потік" довжиною 1200 кілометрів планується в 2018 році. Орієнтовна вартість проекту, який підтримує уряд ФРН, 9,5 млрд євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-