США розщедрилися на додаткові 15 тис. робочих віз для сезонних працівників

США розщедрилися на додаткові 15 тис. робочих віз для сезонних працівників

Укрінформ
Міністерство внутрішньої безпеки США оголосило про видачу додаткових 15 тис. дозволів на в'їзд у країну для низькооплачуваних сезонних працівників за програмою H-2B з метою підтримання американських підприємств.

Відповідна заява розміщена на офіційному сайті міністерства, передає Укрінформ.

"Американські підприємства, що підпадають під небезпеку безповоротної шкоди через нестачу тимчасових несільськогосподарських працівників, зможуть наймати до 15 тис. додаткових сезонних робітників", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Ірані засудили за шпигунство громадянина США

Це рішення було прийнято після консультацій на рівні глав міністерств сільського господарства та внутрішньої безпеки, яке відповідає, в томі числі, за візову політику. При цьому було досягнуто домовленості, що для отримання права для найму таких працівників американські підприємства мають довести, що їхній бізнес може зазнати безповоротної шкоди без допомоги сезонних робітників.

Візи надаватимуться за програмою H-2B, яка була запроваджена урядом США з метою залучення достатньої кількості низькооплачуваних тимчасових працівників для виконання несільськогосподарських робіт на підприємствах США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-