Маккейн почувається добре після операції – речник

Маккейн почувається добре після операції – речник

Укрінформ
Сенатор-республіканець Джон Маккейн почувається добре після перенесеної ним операції з видалення тромбу біля лівого ока та проходить процес реабілітації.

Про це повідомив речник сенатора Джуді Таралло, передає Reuters.

"Сенатор Маккейн перебуває в гарному настрої й видужує в комфортних умовах вдома з сім'єю. За порадою своїх лікарів, сенатор Маккейн цього тижня проходитиме процедуру відновлення в Арізоні", - йдеться в заяві.

Читайте також: Сенатору Маккейну прооперували око

Офіційний представник сенатора також пообіцяв оприлюднювати інформацію про подальший прогрес щодо стану здоров'я Маккейна.

Раніше зазначалося, що лікарі провели операцію з видалення кров'яного згустку довжиною 5 см біля лівого ока сенатора. Хоча операція і пройшла успішно, лікарі не рекомендували Маккейну повертатися до Вашингтона літаком через зміни тиску в салоні. За інформацією лікарів, процес відновлення здоров'я законодавця може зайняти дні або навіть тижні.

Читайте також: Путін має відповісти за втручання в американські вибори - Маккейн

Повідомляється, що друг сенатора, який мав розмову з ним після операції, сказав, що той виглядає чудово й так прагне повернутися до діяльності в Вашингтоні, що розглядає можливість подолання відстані до столиці в автомобілі.

Нагадаємо: сенатор-республіканець має один із вирішальних голосів для того, щоб Сенат проголосував за медичну реформу, яка має замінити Obamacare, і на якій так наполягає президент Трамп. Для підтримки документа потрібно щонайменше 50 голосів з 52-х, які мають республіканці. Натомість двоє сенаторів – Сюзан Коллінз та Ренд Пол вже заявили, що не підтримають скасування діючої системи медичного страхування.

Читайте також: Палата представників прийняла план медстрахування Трампа

Через це навіть президент Трамп, який перебуває не в кращих відносинах з Маккейном, висловив публічне сподівання на скоре видужання сенатора.

"Нам його не вистачає", - зізнався президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-