Дві людини загинули в результаті стрілянини під час референдуму у Венесуелі

Дві людини загинули в результаті стрілянини під час референдуму у Венесуелі

Укрінформ
Опозиція Венесуели повідомила, що в передмісті Каракаса озброєні невідомі відкрили стрілянину в районі проведення референдуму.

Як передає "Комерсант" з посиланням на Reuters, дві людини загинули, ще дві поранені.

Референдум проходить за два тижні до урядового голосування, за підсумками якого оберуть членів Конституційної асамблеї, які зможуть вносити зміни в основний закон країни.

Учасникам голосування запропоновано відповісти на наступні питання: «Ви не визнаєте скликання запропонованої Ніколасом Мадуро Конституційної асамблеї без попереднього схвалення венесуельського народу?» «Вимагаєте ви від Національних боліваріанських збройних сил дотримуватися і захищати конституцію 1999 року і підтримувати рішення Національної асамблеї?», «Чи згодні ви з проведенням оновлення гілок влади у відповідності з конституцією, а також з проведенням виборів і створенням нового уряду національної єдності?».

Читайте також: У Венесуелі проходить "неофіційний" референдум

Тим часом, у Венесуелі відбуваються заворушення. Так, нещодавно прихильники президента штурмом взяли парламент, контрольований опозицією, однак парламенту вдалося схвалити проведення сьогоднішнього голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-