Сенат США запитає сина Трампа про історію з компроматом на Клінтон

Сенат США запитає сина Трампа про історію з компроматом на Клінтон

Укрінформ
Ситуація зі скандальним оприлюдненням листів Дональдом Трампом-молодшим щодо його бажання отримати компромат на Гілларі Клінтон під час президентської кампанії спонукала Юридичний комітет Сенату США ініціювати окремі слухання.

Про це повідомив у четвер центральний американський телеканал CNN

"Керівництво Юридичного комітету Сенату готує листа Дональду Трампу-молодшому з вимогою, щоб він давав свідчення перед комітетом", - заявив телеканалу голова комітету Чак Греслі.

Раніше про намір ініціювати слухання зі старшим сином президента заявляла старший член комітету сенатор-демократ Дайане Фейшнтейн. 

Читайте також: Слідчі ФБР взялися за Кушнера: запитають про його роботу в штабі Трампа

Дональд Трамп-молодший у вівторок оприлюднив своє електронне листування з публіцистом Робом Голдстоуном, який повідомив йому про можливість отримати компромат на Гілларі Клінтон з боку російського уряду, щоб допомогти президентській кампанії його батька. Зустріч з російським юристом відбулася у Trump Tower, але Трамп-молодший заявив, що не отримав жодних суттєвих матеріалів.

Як повідомляв Укрінформ, у середу сенатор Чак Греслі заявив, що планує викликати на слухання в комітеті колишнього керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта, який також був присутній на зустрічі з російським юристом. 

Ще один фігурант переговорів у Trump Tower, зять президента Джаред Кушнер, також зацікавив слідчих на предмет можливої взаємодії з російськими хакерами, коли він був керівником агітаційної кампанії Трампа у цифровому просторі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-