Ейфелеву вежу закрили на час візиту Трампа

Ейфелеву вежу закрили на час візиту Трампа

Укрінформ
Головна пам'ятка Франції Ейфелева вежа буде закрита для відвідувань туристів на час візиту президента США Дональда Трампа до Парижа.

Про це йдеться у Twitter Ейфелевої вежі.

"Як виняток я буду закрита з 14:30 13 липня і по 14 липня включно. Я знову відчиню двері о 9:00 15 липня», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, сьогодні американський лідер Дональд Трамп разом з дружиною Меланією прибув до Франції з дводенним візитом.

Президент Франції Еммануель Макрон організує вечерю для Трампа та його дружини у паризькому ресторані на Ейфелевій вежі.

За даними Білого дому, Трамп і Макрон проведуть двосторонню зустріч, після чого відбудеться прес-конференція.

14 липня у Франції святкують національне свято - День взяття Бастилії. У Франції він має назву La Fete Nationale (Національне Свято), а також le quatorze juillet (чотирнадцяте липня). Свято знаменує щорічні роковини з нагоди взяття Бастилії 14 липня 1789 року; річниця штурму фортеці-в'язниці Бастилії є символом єдності сьогоденної нації та примирення усіх французів всередині конституційної монархії, що передувала Першій республіці під час французької революції. Святкування та офіційні церемонії проводяться по всій території Франції.

Читайте також: Тисячі парижан готуються вийти з протестами проти Трампа

Найстаріший та найбільший парад Європи проводиться вранці 14 липня на Єлисейських полях у Парижі у присутності Президента республіки, високопосадовців та зарубіжних гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-