Макрон запросив Трампа до ресторану на Ейфелевій вежі – ЗМІ

Макрон запросив Трампа до ресторану на Ейфелевій вежі – ЗМІ

Укрінформ
Попри критику на адресу політики свого американського колеги, президент Франції Еммануель Макрон запросив Дональда Трампа пообідати в одному з найдорожчих ресторанів Парижа, розташованому на Ейфелевій вежі.

Про це пише у понеділок із посиланням на французький журнал Paris Match американське видання The Washington Post.

"Що саме відбудеться, коли президент Трамп прибуде до Парижа під час його розрекламованого візиту до Дня взяття Бастилії, є лише здогадками. Але наразі впевнено можна сказати лиш одне: непитущий президент пообідає (якщо його також не пригостять вином) у щедрий спосіб", - пише видання.

Читайте також: Уряд Німеччини прокоментував зустріч Меркель, Макрона та Путіна

При цьому уточнюється, що президент Франції Еммануель Макрон "організовує вечерю для свого почесного гостя у паризькому ресторані, що височить на Ейфелевій вежі, ціни якого відповідають його висоті".

Повідомляється, що на обіді будуть присутні обидва президенти, їхні дружини та оточення. Зустріч відбудеться в ніч проти дати національного свята Франції.

Ресторан має назву "Ле Жюль Верн", він був недавно придбаний знаменитим шеф-кухарем Аленом Дюкассом. Поки невідомо, що подаватиметься в ніч президентського візиту. Однак дегустаційне меню ресторану включає делікатеси, такі як запечені сині лобстери, приготовлені з помідорами та чорними оливками, золотиста картопля з ікрою з острова Noirmoutier, а на десерт – підсмажена малина та абрикоси, обсипані домашнім мигдалевим морозивом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-