Син Трампа зізнався, що шукав у російського адвоката компромат на Клінтон

Син Трампа зізнався, що шукав у російського адвоката компромат на Клінтон

Укрінформ
Старший син президента Трампа сказав, що невдовзі після того, як його батько заручився президентською номінацією від Республіканської партії, він зустрівся з російською юристкою, сподіваючись отримати інформацію, яка була б допоміжною для передвиборчої кампанії.

Про це повідомляє "Голос Америки".

"В оприлюдненій заяві Дональд Трамп-молодший підтвердив, що у червні 2016 року він мав зустріч з адвокатом, пов’язаним з Кремлем, нібито для отримання інформації, яка могла б пошкодити кандидату від демократів Гілларі Клінтон. На цій зустрічі також були присутні зять Трампа Джаред Кушнер та тодішній голова виборчої кампанії Пол Манафорт", - зазначається в повідомленні.

Молодший Трамп також заявив, що його батько нічого не знав про цю зустріч.

Читайте також: Трамп натякнув, що розмова з Путіним його ні до чого не зобов'язує

За повідомленням газети The New York Times, коли сина президента вперше запитали про його розмови з юристкою Наталією Весельницькою, він нічого не казав про політичну інформацію, яка могла б зашкодити Гілларі Клінтон. Проте в оприлюдненій в неділю заяві він підтвердив, що в ході зустрічі сподівався отримати таку інформації від Весельницької.

«Після обміну компліментами жінка заявила, що вона мала інформацію про те, що особи, пов’язані з Росією, фінансують Національний комітет демократії та підтримують пані Клінтон», – цитує видання слова Трампа-молодшого.

«Її заяви були невизначеними, неоднозначними і не мали сенсу. Жодних деталей чи допоміжної інформації не було надано або навіть не було запропоновано. Було швидко зрозуміло, що у неї немає значущої інформації», - твердить син Трампа.

Трамп-молодший повідомив, що згодом у розмові йшлося про всиновлення російських дітей та ухвалений 2012 року «закон Магнітського».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-