Курц очолив

Курц очолив "нову" Народну партію Австрії

Укрінформ
Міністр закордонних справ і інтеграції Австрії Себастьян Курц очолив в суботу «нову» Австрійську народну партію, його обрано на з'їзді АНП в м.Лінц.

Про це повідомляє Kurier.

«Себастьяна Курца було обрано сьогодні головою «нової Народної партії» і він отримав далекосяжні повноваження», - інформує ЗМІ.

Правління АНП схвалило це рішення ще в середині травня.

За 30-річного політика проголосували 1 липня 98,7% делегатів. Одноголосно вони схвалили зміни в статусі партії, які передбачають надання новому голови майже необмежені повноваження. 

“Лише тоді, коли ми будемо готові змінити самих себе, ми зможемо стати сильніше. Настільки сильними, щоб дійсно змінити нашу країну", - заявив Курц у своїй промові.

Він зазначив, що усі, хто любить Австрію так, як він, не можуть бути задоволені тим, що відбувається в країні.

Читайте також: Австрія засудила напад бойовиків на спостерігачів ОБСЄ

Як раніше повідомляв Укрінформ, Курц піде на осінні, дострокові, парламентські вибори зі складеним власноручно списком - «Списком Себастьяна Курца - нова Народна партія». Раніше у жодного керівника партії не було таких повноважень. Курц має намір привести консерваторів, що переживають глибоку кризу, до перемоги. 

Курц зайняв пост міністра закордонних справ Австрії в 2013 році, коли йому було 27 років. Він став наймолодшим політиком на цій посаді в історії Австрійської республіки, а також наймолодшим міністром закордонних справ у світі. Курц не приховує своїх канцлерських амбіцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-