Time назвав найвпливовіших блогерів

Time назвав найвпливовіших блогерів

Укрінформ
Американський журнал Time опублікував щорічний список 25 найвпливовіших людей в інтернеті, з огляду на їх глобальний вплив на соціальні медіа та здатність очолювати стрічки новин.

Відповідний список розміщений на сторінках видання.

Одним з найвпливовіших людей у мережі Time назвало російського опозиційного політика Олексія Навального, зазначивши, що на його канал у Youtube підписалося більше мільйона користувачів.

"У країні, де практично усі ЗМІ контролюються державою, російський опозиційний активіст використовує Youtube, щоб пробити інформаційну блокаду Кремля", - зазначає видання.

У списку також опинився президент США Дональд Трамп, якого видання називає "найпопулярнішим світовим лідером у Twitter", однак зазначає, що деякі повідомлення Трампа іноді "завдають шкоди його президентству".

До списку потрапила і семирічна дівчинка із сирійського Алеппо Бана Алабед, яка стала популярною завдяки своїм повідомленням про жахи громадянської війни в Сирії.

Також у список увійшла автор гучних романів про "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг, співачки Кеті Перрі та Ріанна, американська акторка та фотомодель Кім Кардаш'ян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-