Австралія наполягає на доступі спецслужб до розшифровки інтернет-трафіку

Австралія наполягає на доступі спецслужб до розшифровки інтернет-трафіку

Укрінформ
Австралія під час зустрічі з партнерами з групи «П'ять очей» (Австралія, Канада, Велика Британія, Нова Зеландія та США) наполягатиме на необхідності надавати спецслужбам можливість розшифровувати інтернет-трафік, пов'язаний із ймовірними терористичними повідомленнями.   

Про це повідомляє news.com.

«Як заявив прем'єр-міністр, використання терористами кіберпростору є проблемою, що викликає серйозну стурбованість розвідувальних та правоохоронних органів. Австралія проведе обговорення способів вирішення цієї проблеми, зокрема, залучення нових промислових рішень до запобігання шифрування терористичних повідомлень», - заявив генеральний прокурор Австралії Джордж Брандіс напередодні візиту до Оттави, де відбудеться чергова зустріч членів групи «П'ять очей».

Напередодні прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл, під час виступу на всеавстралійському засіданні Ліберальної партії, наголосив, що Інтернет не може бути некерованим простором.

Очікується, що на зустрічі з країнами групи «П'ять очей» Австралія також представить запропоновані урядом законодавчі зміни щодо набуття громадянства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-