Пітерська поліція намагалася вдертися до квартир трьох опозицонерів

Пітерська поліція намагалася вдертися до квартир трьох опозицонерів

Укрінформ
У Санкт-Петербурзі співробітники поліції та управління з протидії екстремізму прийшли до квартири до координатора руху "Відкрита Росія" Андрія Пивоварова.

Про це опозиціонер повідомив у Фейсбуці.

"Поліцейські розповіли Пивоварову, що у них є "матеріал, за яким він планує масові заворушення, і що треба проїхати з ними". Пивоваров відмовився їхати до відділення", - йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції також прийшли до квартири до прибічника руху Миколи Артеменка, повідомив у Твіттері член ради "Відкритої Росії" у Петербурзі Вадим Суходольский.

Про прихід поліції до її квартири повідомила також глава штабу Навального у Петербурзі Поліна Костильова: "До мене стукають у двері, я не знаю, хто і не відкрию. upd це поліція. хочуть отримати з мене обьясненія. Чекаю адвоката. upd співробітники центру Е вимагають якихось пояснень і кажуть, що хочуть доставити мене до відділу. На мені немає адміністративних справ. Щодо якого питання отримати пояснення - не говорять. Сказала, що нехай пиляють болгаркою, і я нікуди не вийду".

Як повідомлялося, 12 червня більш ніж у 210 містах Росії прибічники політика Олексія Навального збираються вийти на антикорупційні акції.

Раніше повідомлялося, що вже почалися затримання учасників поліцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-