Мітинг Навального: Тверську перекрили

Мітинг Навального: Тверську перекрили "їжаками" і барикадами

Фото
Укрінформ
Вхід до вулиці Тверської у Москві перекрили для пішоходів до 12:00 за місцевим часом.

Про це повідомляє "Дождь".

Вхід на вулицю перекрили спецтехнікою. До вулиці також стягнуті автозаки та бронетехніка. Перекрито й суміжні із Тверською вулиці. Наразі потрапити на Тверську можна лише за наявності спеціального пропуску. На вулиці перебувають люди, які монтують декорації для проведення свята "Часи та епохи".

Для проїзду автомобілів Тверську перекрили із 18:00 11 червня.

Напередодні російський опозиційний політик Олексій Навальний оголосив, що погоджений із міською владою мітинг на проспекті Сахарова переноситься на Тверську. Таке рішення було прийняте через відмову усіх підрядників співпрацювати із організаторами акції та встановлювати на проспекті Сахарова сцену і звук для виступу. Хода на Тверській вулиці не погоджена із мерією Москви. Поліція міста опублікувала офіційне попередження для учасників акції про неприпустимість будь-яких провокаційних дій.

"Оскільки на Тверській вулиці заплановані масові святкові заходи до дня Росії, то будь-які провокаційні дії з боку протестуючих розцінюватимуться як загроза громадському порядку та будуть негайно припинятися", - повідомляється на сайті московській поліції.

При цьому активісти, що виступають проти знесення п'ятиповерхівок у Москві, повідомили про те, що планують провести акцію на проспекті Сахарова. "Організатори колони проти знесення Москви ухвалили рішення зустріти усіх, хто забажає і зможе прийти, на проспекті Сахарова під нашою антиреноваційною кулею о 13.30-14.00. Потім кожен вирішить, що йому робити - чи йти на Тверську, усвідомлюючи усі ризики, чи іти додому", - написала одна з активістів Юлія Галяміна у групі "Москвичі проти знесення".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-