Він нам не Дімон: у Росії затримали ще одного активіста

Він нам не Дімон: у Росії затримали ще одного активіста

Укрінформ
У Москві затримали громадського активіста руху "14%" Дмитра Борисова, якого підозрюють у застосуванні насильства до співробітника поліції на акції 26 березня.

Про це розповіла мати затриманого, повідомляє "Медиазона".

"Приїхали додому, зробили обшук. Його звинувачують, що 26 березня на ході годин у 16 він чинив опір поліцейським і завдав якісь пошкодження, якомусь Єрохіну", - розповіла мати активіста.

За її словами, сина відвезли після обшуку в підмосковному селі Миколо-Урюпино, який розпочався у четвер вранці. Активіста підозрюють ще за двома статтями.

Як відомо, 2 березня Фонд боротьби з корупцією (ФБК) опублікував розслідування "Він вам не Дімон" про незадекларованої нерухомості, імовірно належить главі уряду Дмитру Медведєву. 26 березня в десятках міст Росії пройшли акції проти корупції. У Москві було затримано більше тисячі протестувальників.

П'ятьох учасників акції заарештували за звинуваченням у нападі на поліцейських. Юрій Кулій і Олександр Шпаков отримали реальні терміни. У СІЗО залишаються Станіслав Зимовець, Андрій Косих і Дмитро Крепкин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-