У США учасники

У США учасники "маршів за правду" вимагають розслідувати зв'язки Трампа з РФ

Укрінформ
У США тривають "марші за правду", учасники яких вимагають розслідувати зв'язки Дональда Трампа з Росією.

Акції проходять під гаслом "Марш за свободу", передає власний кореспондент Укрінформу.

У Вашингтоні протестувальники зібралися під Білим домом, тримаючи в руках плакати, що вимагають розслідувати зв'язки оточення Трампа з російським урядом незалежними органами. У першій половині дня там зібралося близько півтори сотні людей.

Крім того, масштабна демонстрація проходить у центрі Нью-Йорка, на Фолі-сквер. Учасники Маршу, зокрема, наголошують, що скандали й нестабільність, які виникли внаслідок викриття зв'язків оточення Трампа з росіянами – це саме те, чого прагне російське керівництво. Вже з дев'ятої ранку на Фолі-сквер зібралося кілька сотень людей.

Крім вимоги про залучення незалежної комісії до розслідування по Росії, демонстранти закликають президента Трампа оприлюднити його податкові декларації, які досі залишаються невідомими американським виборцям.

Акція отримала свій хештег у соціальних мережах #MarchForTruth. У Фейсбуці з цією метою була навіть створена окрема сторінка https://www.facebook.com/marchfortruth/, яку за кілька днів вподобали понад вісім тисяч людей.

Організатори "Маршу за свободу" повідомили, що крім Вашингтона і Нью-Йорка акції протесту проводяться у Філадельфії, Бостоні, Чикаго, Баффало, Пітсбурзі, Детройті, та десятках інших міст Сполучених Штатів.

Фото: @NydiaVelazquez

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-