Байден створює комітет політичних дій

Байден створює комітет політичних дій

Укрінформ
Колишній віце-президент США Джозеф Байден планує створити комітет політичних дій, що свідчить про його намір залишатися активним у Демократичній партії і можливу участь у президентських виборах в 2020 році.

Про це пише The New York Times.

"Байден має намір представити комітет під назвою "Американські можливості" у четвер, 1 червня"", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такий комітет надасть колишньому віце-президенту платформу, яку він може використовувати, щоб розвивати відносини з інвесторами, робити поїздки від імені партії та виділяти кошти на виборчу кампанію якогось кандидата.

Як пише видання, створюючи таку політичну організацію, 74-річний Байден також посилає чіткий сигнал іншим демократам, що він не збирається спокійно відійти на пенсію.

Крім цього, створення такого комітету може свідчити про те, що Байден розглядає можливість участі в президентських виборах у 2020 році.

Втім, як зазначається, у публічних виступах Байден обережний при обговоренні своїх планів.

Так, на питання на недавній конференції в Лас-Вегасі щодо його планів на 2020 рік, він відповів: "Чи можу я? Так. Чи буду? Швидше за все, ні", маючи на увазі участь у президентських виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-