Лідери США і Японії домовилися посилити санкції проти Пхеньяна

Лідери США і Японії домовилися посилити санкції проти Пхеньяна

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе досягли згоди щодо посилення санкційного тиску на режим КНДР, а також на тих, хто підтримує розвиток балістичної та ядерної програм у Північній Кореї.

Про це офіційно поінформувала за результатами зустрічі перед самітом G7 у Італії прес-служба Білого дому, повідомляє Укрінформ.

"Президент (Трамп – ред.) зазначив, що Сполучені Штати працюватимуть разом з Японією і Республікою Корея, а також іншими союзниками і партнерами в усьому світі, щоб посилити тиск на Північну Корею й продемонструвати, що нинішній шлях КНДР не є життєздатним", - зазначається у повідомленні.

Лідери двох країн вирішили, що їхні команди працюватимуть разом "над посиленням санкцій проти Північної Кореї, у тому числі шляхом виявлення і накладення обмежень на осіб, які підтримують балістичну і ядерну програми Північної Кореї".

Вони також домовилися про подальше зміцнення союзу між США і Японією з метою стримування й захисту від загроз з боку Північної Кореї.

Крім того, лідери США і Японії обговорили теракт у Манчестері. Вони підтвердили рішучість щодо максимально можливої співпраці задля протидії терористичним загрозам, підкреслили в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-