Трамп і лідери ЄС домовились працювати разом

Трамп і лідери ЄС домовились працювати разом

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп, президент Європейської Ради Дональд Туск і глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер домовились посилити взаємодію в боротьбі з тероризмом, у реагуванні на спільні загрози, а також поглибити економічну співпрацю.

Про це, як повідомила прес-служба Білого дому, йшлося під час зустрічі в четвер трьох лідерів у Брюсселі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Лідери обговорили спільні для Сполучених Штатів і Європейського Союзу виклики в боротьбі з міжнародним тероризмом та захисту наших країн. Вони погодились працювати разом, щоб поглибити співпрацю у сфері безпеки в боротьбі проти ІДІЛ, радикалізму, а також у реагуванні на інші спільні загрози", - зазначили в адміністрації американського президента.

Серед інших тем йшлося також про загрозу з боку Північної Кореї. Сторони дійшли згоди докласти спільних зусиль для посилення політичної й економічної ізоляції північнокорейського режиму.

Крім того, лідери зауважили, що США і Євросоюз Союз повинні посилити економічні відносини. Вони також обговорили необхідність захисту американських і європейських галузей промисловості від недобросовісної конкуренції, підкреслили в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-