Екс-глава ЦРУ свідчитиме в справі щодо втручання Росії в американські вибори

Екс-глава ЦРУ свідчитиме в справі щодо втручання Росії в американські вибори

Укрінформ
Екс-директор ЦРУ Джон Бреннан публічно свідчитиме у справі про втручання Росії у вибори в США у 2016 році.

Про це повідомляє The Associated Press.

"Бреннан дасть свідчення перед Комітетом з розвідки Палати представників США у вівторок, 23 травня, на наступний день після того, як Флінн скористався своїм конституційним правом не свідчити проти себе у відповідь на виклик до суду Комітетом з розвідки Сенату США", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комітети з розвідки Сенату США і Палати представників США розслідують зв'язки Флінна та інших членів кампанії Трампа з Росією у справі про втручання РФ у вибори. Своє розслідування також проводить і ФБР.

Раніше повідомлялося, що колишній високопоставлений радник президента Трампа з питань національної безпеки Майкл Флінн не буде надавати свідчення в профільному комітеті Сенату США без гарантій імунітету від судового переслідування.

Майкл Флінн - колишній радник з безпеки в адміністрації президента Дональда Трампа. У лютому він подав у відставку, визнавши, що дезінформував державне керівництво, в тому числі віце-президента США, про контакти з російським послом Сергієм Кисляком наприкінці грудня.

Флінн не сказав колегам, що обговорював із представником російського уряду можливе скасування санкцій США проти РФ, а потім не зізнався в цьому на допиті у ФБР.

Фото: © Pete Marovich/Global Look Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-