Екс-дружина Путіна пов'язана з багатомільйонною нерухомістю - Reuters

Екс-дружина Путіна пов'язана з багатомільйонною нерухомістю - Reuters

Укрінформ
Колишня дружина президента Росії Володимира Путіна допомогла створити й нині підтримує фонд, що володіє Будинком Волконського у Москві, прибуток від оренди якого становить мільйони доларів.

Про це повідомляє Reuters.

"Колишня дружина президента Росії Володимира Путіна допомогла створити і тепер підтримує фонд, який володіє історичною нерухомістю у Москві", - зазначається в публікації.

Йдеться про Будинок Волконського, що належить Центру розвитку міжособових комунікацій, який Путіна допомогла створити у 2002 році.

Відповідно до тендерного документу, опублікованого на сайті уряду в 2015 році, тільки російський банк ВТБ, один із нинішніх орендарів Будинку Волконського, платить понад $2 млн на рік.

Орендну плату присилають компанії під назвою "Меридіан", яка на 99% належить компанії Intererservis. Відповідно, ця компанія з 2014 року повністю належить жінці на ім'я Людмила Олександрівна Шкребнєва - це дівоче прізвище колишньої дружини Путіна.

Виданню не вдалося знайти документів, які підтверджують, що колишня дружина Путіна й Шкребнєва - одна і та ж особа, проте на це вказують й інші факти, наприклад те, що попереднім власником Intererservis була сестра Людмили - Цомаєва Ольга Олександрівна, а 1% компанії "Меридіан" належить Тетяні Шестаковій, колишній дружині давнього друга і спаринг-партнера Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-