Флінн ухиляється від слухань у Сенаті - ЗМІ

Флінн ухиляється від слухань у Сенаті - ЗМІ

Укрінформ
Екс-радник президента США з питань національної безпеки, який перебуває під слідством щодо зв'язків з іноземними урядами, ігнорує офіційні виклики на слухання в Сенаті.

Про це повідомив у четвер американський телеканал новин CBS News.

"Адвокат опального екс-радника з питань національної безпеки Майкла Флінна сказав, що Флінн не відповідатиме на виклик Комітету з питань розвідки Сенату США", - зазначив один із сенаторів-республіканців зі складу цього комітету.

Голова комітету Річард Берр і старший член комітету Марк Уорнер наразі визначають подальші дії після того, як Флінн проігнорував їхній запит від 10 травня щодо надання документів про його співпрацю з представниками російського уряду.

Ігнорування Флінном повісток та запитів головного законодавчого органу країни загрожує йому переслідуванням за неповагу до Конгресу.

Як повідомляв Укрінформ, зараз адміністрація президента США Дональда Трампа перебуває під серйозним тиском у зв'язку з розслідуванням можливої співпраці представників його президентської кампанії з російським урядом.

Звинувачення загрожують також особисто Трампу, який, за повідомленнями ЗМІ, міг чинити вплив на розслідування ФБР відносно Флінна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-