Трамп назвав найбільшим полюванням на відьом розслідування щодо зв'язків з РФ

Трамп назвав найбільшим полюванням на відьом розслідування щодо зв'язків з РФ

Укрінформ
Американський президент вважає розслідування щодо встановлення зв'язків його кампанії з російським урядом, а також скандали, які супроводжуються витоками інформації у ЗМІ, "полюванням на відьом", спрямованим проти нього особисто.

Про це Дональд Трамп написав у серії твітів у четвер, передає Укрінформ.

"Це просто найбільше полювання на відьом проти політика в американській історії!" - наголосив нинішній американський президент. 

Цей твіт з'явився фактично через день мовчання Трампа на тему скандалів щодо встановлення зв'язків його команди з росіянами. Зокрема, у вівторок NYT оприлюднила публікацію, що президент просив директора ФБР Джеймса Комі припинити розслідування проти його радника Майкла Флінна. Це дуже серйозне звинувачення, яке в разі підтвердження можна розцінювати як втручання в слідство.

Наступного дня, в середу, Міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори. Трамп також висловився з цього приводу у Твітері в четвер.

"Враховуючи всі протиправні дії, які мали місце в кампанії Клінтон та адміністрації Обами, ніколи не було призначення спеціального радника!" - зазначив Трамп. 

Тим часом, представники Демократичної партії вимагають заслухати екс-директора ФБР щодо Майкла Флінна, а також наголошують на необхідності прямих відповідей з боку президента щодо звинувачень, оприлюднених цього тижня проти нього американськими ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-