У ФБР спростували заяви Трампа, що Комі втратив довіру всередині Бюро

У ФБР спростували заяви Трампа, що Комі втратив довіру всередині Бюро

Укрінформ
Звільнений Дональдом Трампом директор ФБР Джеймс Комі досі зберігає авторитет і підтримку серед службовців Бюро попри заяви Білого дому про зворотне, а розслідування втручання Росії у вибори в США продовжуватиметься.

Про це заявив в.о. директора ФБР Ендрю Маккейб під час слухань у четвер у Комітеті Сенату США з питань розвідки, що пройшли в четвер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Директор Комі користується широкою підтримкою в Бюро, в тому числі до сьогоднішнього дня", - наголосив виконуючий обов'язки керівника ФБР.

У відповідь на уточнююче запитання сенаторів, Маккейб підкреслив, що повідомлення про начебто "втрату довіри" до Комі з боку персоналу Бюро "не є точними".

"Я можу вам сказати, сер, що я дуже й дуже тісно працював з директором Комі. З моменту, як він почав працювати у ФБР, я був помічником директора з питань національної безпеки на той час, і я працював з ним, коли я очолив польовий офіс у Вашингтоні", - наголосив Маккейб, підкресливши, що весь цей час Комі зберігав авторитет серед службовців.

Коментуючи питання щодо розслідування дій Росії під час президентських виборів, в.о. директора ФБР зазначив, що Бюро має потрібні ресурси для того, щоб продовжувати слідство. Маккейб також запевнив Сенат, що в разі спроб адміністрації Білого дому припинити розслідування, він попередить Комітет з питань розвідки Сенату США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-