Трамп заявив, що хоче довести розслідування щодо Росії до кінця

Трамп заявив, що хоче довести розслідування щодо Росії до кінця

Відео
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп впевнений, що представники його кампанії не були пов'язані з російським урядом, однак якщо таке й мало місце, він хотів би побачити це в результатах розслідування.

Таку думку він висловив в інтерв'ю американському телеканалу NBC News.

"Я хочу з'ясувати, чи була проблема на виборах, пов'язана з Росією", - наголосив глава Білого дому.

Він підкреслив, що змови між його президентською кампанією і росіянами не було, і Москва не чинила тиск на процес підрахунку голосів. Натомість, зауважив Трамп, "якщо Росія щось зробила, я хочу знати про це".

Тим часом, президент наголосив, що давно хотів звільнити директора ФБР, однак це, за його словами, не пов'язане з розслідуванням ФБР щодо втручання Росії. Трамп поголився, що обрав незручний час для цього рішення, та зазначив, що повідомив про це заздалегідь членам відповідних комітетів у Сенаті і Палаті представників.

При цьому Трамп неодноразово підкреслював під час інтерв'ю, що в розмовах з Комі той запевнив президента, що він не перебуває під слідством ФБР щодо зв'язків з Росією.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп звільнив директора ФБР Джеймса Комі у вівторок, 9 травня. Це рішення викликало осуд з в політичних колах США, особливо в демократичному таборів американського Конгресу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-