Комі написав співробітникам ФБР прощальний лист

Комі написав співробітникам ФБР прощальний лист

Укрінформ
Звільнений президентом Дональдом Трампом із посади директора ФБР Джеймс Комі відмовився з'ясовувати причини своєї відставки.

Він написав це у прощальному листі екс-колегам, повідомляють "Ведомости".

"Я давно вважаю, що будь-який президент може звільнити будь-якого директора БР з будь-якої причини або без причини зовсім. Я не збираюся витрачати час на прийняте рішення і на те, як воно було виконано. Сподіваюся, ви теж не будете. Воно прийнято, у мене все буде добре, хоча я буду дуже сумувати за вами і по нашій справі», – написав Комі.

Він нагадав вже колишнім співробітникам, що в неспокійні часи американці повинні бачити в ФБР оплот компетентності, чесності і незалежності, у ньому працюють відповідні люди, які намагаються робити тільки правильні речі, тому йти від них дуже важко.

"Сподіваюся, що ви будете дотримуватися наших цінностей і місії із захисту американців і підтримки конституції. В цьому випадку вам теж буде сумно залишати службу, але американці будуть у більшій безпеці", – уклав він.

Раніше стало відомо, що Трамп звільнив Комі за рекомендаціями генпрокурора Джеффа Сешнса і його першого заступника Рода Розенстайна, хоча термін контракту з директором ФБР закінчувався лише в 2023 р. У Білому домі заявили, що спецслужбу очолить неполітичний кандидат, який зміг би повернути ФБР втрачену довіру.

Фото: Federal Bureau of Investigations/Flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-